Praktijk Kirst gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen.


Wat merkt u als cliënt van het gebruik van ZIVVER?

Als cliënt van praktijk Kirst kunt u rekenen op de garantie dat de inhoud van een e-mailbericht aan u ook alleen maar door u gelezen kan worden.
Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als u een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, opent u een link die ZIVVER u toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER u nooit reclame toesturen.

Let op: Standaard worden de notificatiemails naar uw e-mail-adres verstuurd namens no-reply@zivver.com. 


Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER met een code is verstuurd?

Hebt u een e-mail ontvangen van Praktijk Kirst via ZIVVER? De e-mail is beveiligd met een code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom moet u eerst de code die u onder de blauwe link met de tekst 'Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ vermeldt staat copieëren. Daarna klikt u op de blauwe link en wordt u dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. U moet hier eerst nog de code uit de e-mail invoeren (plakken).


Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.


Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com.

Meer weten? www.zivver.com.


 
Opbellen