Welkom op de site van drs.Thomas Kirst

Psychotherapeut - psycholoog Arnhem

Deze website is bedoeld voor mensen die willen nagaan of deskundige hulp van een psycholoog    Arnhem - psychotherapeut voor hun de aangewezen weg is. En voor mensen die meer willen weten over mijn praktijk, de behandelmogelijkheden en de gang van zaken.

Kijkt u hier rustig of Praktijk Kirst u het juiste te bieden heeft.  O.a. coaching bij burnout, hulp bij een negatief zelfbeeld, depressie, studieproblemen, dwangklachten, relatieproblemen, angsten, advies, diagnosestelling (bijv. ADHD en ASS) en specifieke methodes. Bij u in de buurt in de praktijk van psycholoog Arnhem,  psychotherapeut drs.T. Kirst


Ons beleid rondom het Coronavirus

Nederland is in de ban van het Coronavirus (COVID-19). Ook Praktijk Kirst neemt alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus zeer serieus. Net zoals velen, volgen wij het advies van het RIVM. Wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen om zo toch kwalitatieve zorg te kunnen blijven bieden.

 

  • Indien u zelf (verkoudheids)klachten ervaart vragen wij u thuis te blijven!!! Afzeggen van een afspraak op korte termijn wegens ziekte zal dan ook niet in rekening worden gebracht.
  • Als u bij een risicogroep hoort of als u denkt door een bezoek aan de praktijk extra risico te lopen bieden we u 2 opties voor een gesprek op afstand: bellen en beeldbellen.


  •       Individuele behandelingen
  •       Groepspsychotherapie                   
  •       Relatiegesprekken

Alle behandelopties bij psycholoog Arnhem - psychotherapeut   

 vind je hier

 

 

 

 


Wilt u weten of uw zorgverzekeraar een behandeling in Praktijk Kirst vergoed?        
                               

CONTRACTEN 2022


LET OP! Sinds 1 januari 2014 valt behandeling van een aantal klachten niet meer onder de ziektekostenverzekering. Lees hier wat onder deze 'Onverzekerde Zorg' valt   

              

                                                       

 

 


 

 

 
 
Opbellen